Despre noi - FlyCams
1484
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1484,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cine suntem?

Suntem o echipa de oameni tineri si creativi, specializati in filmare aeriana, fotografie aeriana, editare foto/video dar si marketing. Realizam filmari aeriene de peste 5 ani atat in Romania cat si in strainatate.

Cu ce ne ocupam?

Aducem o perspectiva noua in lumea video prin cadre si unghiuri ce pana acum pareau imposibile sau extrem de costisitoare. Realizam filmari pentru spoturi TV, documentare, cinematografie, case de productie, evenimente, auto, imobiliare, HORECA, constructii si nu numai.

Serviciile noastre nu au granite

Oferim servicii profesionale de filmare si fotografie aeriana, filmare si fotografie de la sol, animatie si grafica computerizata, topografie, cartografiere, inspectie industriala si in agricultura – you name it.

Ce ne recomanda?

Experienta de peste 5 ani in filmare aeriana, peste 10 ani in filmari de la sol, editare video si marketing. Si, bineinteles, “our wonderful clients & partners” asa cum ne place noua sa ii numim.

PARTENERI

CLIENȚI