Filmare aeriana partia Transalpina Vidra - FlyCams
615
post-template-default,single,single-post,postid-615,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Filmare aeriana partia Transalpina Vidra

Filmare aeriana partia Transalpina Vidra

In perioada 11-14 Martie am avut ocazia de a imbina placutul cu placutul. Am fost la Transalpina Ski Resort, Vidra, in apropiere de Voineasa, unde am schiat, ne-am dat cu snowboard-ul si am realizat o serie de fotografii si filmari aeriene. Partiile sunt in conditii excelente pentru ski si a ajuns pe locul 1 pentru noi ca locatie de ski in Romania. In aceasta perioada au fost deschise 3 partii de dificultate mica si partia mare de dificultate medie ce are peste 2.5 km.

Am fost placut surprinsi de serviciile ireprosabile, de la inchirierea echipamentelor pentru ski si snowboard pana la telegondola, salvamont, monitori ski si bineinteles Apres Ski Bar la Feri.

Pretul skipass-urilor este acceptabil (60 ron pe zi pentru 3 zile achitate in avans) si un echipament de ski complet se inchiriaza cu 30 ron/zi in timpul saptamanii si 40 ron/zi in weekend.

Ne-am simtit exceptional, de aceea nu am mai avut rabdare si am editat direct de pe telefon clipul de mai sus, cand ne relaxam la un vin fiert la Apres Ski Bar la Feri.

Daca vreti sa aveti o experienta placuta in Romania la ski, va recomandam cu incredere Transalpina Ski Resort.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suntem o echipa de oameni tineri si creativi, specializati in filmare aeriana, fotografie aeriana, editare foto/video dar si marketing. Realizam filmari aeriene de peste 5 ani atat in Romania cat si in strainatate.