Fotografie aeriana moto - SlowRide The City - FlyCams
787
post-template-default,single,single-post,postid-787,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Fotografie aeriana moto – SlowRide The City

Fotografie aeriana moto – SlowRide The City

Aproximativ 400 de oameni (320 de motociclete) s-au aliniat în parada SlowRide The City, ce a avut loc astăzi în București. Ziua se încheie cu concerte și multă distracție.

Patru sute de oameni și 320 de motociclete. Acestea sunt primele estimări privind participarea la SlowRide The City, ce a avut loc sâmbătă în București, cu toate că vremea n-a fost foarte prietenoasă. Motocicliștii s-au strâns la Piața Alba Iulia și au plecat, în coloană, pe Mihai Bravu, spre Piața Victoriei. De acolo, parada a continuat până la Charles de Gaulle, a revenit în Ștefan cel Mare pe Calea Dorobanților, a trecut pe la Obor, pentru ca, la final, să se oprească la Palatul Ghica. Deși traseul a fost destul de lung, organizarea a fost foarte bună și nu s-a stat mai deloc.

Ajunși la Palatul Ghica am găsit atmosferă prietenească, de întrunire moto. Glume, strângeri de mâini, mici, bere și bună-dispoziție, mai ales datorită faptului că acesta a fost primul astfel de eveniment din 2014 în București. Organizatorii, Slowriders R.G., estimează că la concerte vor veni încă vreo 250 de oameni. Ce concerte? ZOB, Hetrock, Reborn, Plutonium, Phobia și Gen Urban. Și totul se întâmplă într-un cort, ca să nu fie probleme cu ploaia. Motocicletele sunt în siguranță într-un spațiu special amenajat.

Dincolo de distracție, grupul Slowride R.G. și motocicliștii veniți la parade au un mesaj foarte serios de transmis: „Dacă vrei respect, oferă respect“. Marșul a fost un manifest față de cei care confundă strada cu circuitul și care nu înțeleg că prin oraș nu trebuie să bagi mâna în gaz. „Mergeți încet prin oraș și cu mai mult respect. Uităm că aproape jumătate de an suntem conducători auto, iar când ne urcăm pe motocicletă cerem respectul șoferilor, dar, uneori, nu-l acordăm“, spune Bogdan Mitu, vice-președinte SlowRiders R.G

sursa: pemotoare.ro

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suntem o echipa de oameni tineri si creativi, specializati in filmare aeriana, fotografie aeriana, editare foto/video dar si marketing. Realizam filmari aeriene de peste 5 ani atat in Romania cat si in strainatate.