Rugby Lupii Bucuresti - Brive
417
post-template-default,single,single-post,postid-417,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Lupii Bucuresti – Brive

Lupii Bucuresti – Brive

Lupii Bucuresti au pierdut ultima partida disputata pe teren propriu contra francezilor de la Brive in faza grupelor AMLIN Challenge Cup.

Romanii au deschis scorul din lovitura de pedeapsa a lui Vlaicu, francezii egaland cateva minute mai tarziu prin dropgolul marcat de fundasul Ferreres.

Vlaicu a adus din nou in avantaj echipa Lupilor prin acelasi procedeu, dar cei care au intrat in avantaj la pauza au fost vizitatorii, care au transformat in puncte doua lovituri de pedeapsa prin centrul Thomas Laranjeira.

Selectionata Bucurestiului a inceput mai bine partea a doua, reusind prin Popirlan singura incercare a meciului. Vlaicu a transformat si scorul a devenit 13 la 9.

Pe fondul unor greseli ale formatiei noastre, Brive a profitat de loviturile de pedeapsa obtinute si acelasi Laranjeira a adaugat alte noua puncte pe tabela, stabilind scorul final la 13-18.
In partea secunda, Sasu si Pinet au vazut cartonase galbene.

 

Citeste mai mult pe frr.ro

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suntem o echipa de oameni tineri si creativi, specializati in filmare aeriana, fotografie aeriana, editare foto/video dar si marketing. Realizam filmari aeriene de peste 5 ani atat in Romania cat si in strainatate.