Big Air Bag H2O Apres Ski - FlyCams
544
post-template-default,single,single-post,postid-544,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Big Air Bag H2O Apres Ski

Big Air Bag H2O Apres Ski

Big Air Bag H2O – Stick a trick!

Cu autorizatie, fara autorizatie, pe 15 februarie am fost prezenti la H2O Apres Ski Bar Gondola sa ii filmam pe baietii care au facut sarituri cu snowboard-ul la Big Air Bag.

Cei de la H2O si-au sincronizat event-ul cu cel al Primariei Sinaia, care au organizat un concert, au lansat artificii si au facut un demo de ski si snowboard.

Cei care au participat au facut activari la saltea; un free session in urma caruia au primit premii din H2O Shop.

Flo, rider H2O si instructor de snowboard a stat cu ochii pe concurenti de la 14.00 la 17.00 si i-a premiat pe cei care au fost indeajuns de tari sau stylish pentru gusturile lui.

Event-ul s-a continuat in jurul focului la H2O Apres Ski Bar, Gondola Sinaia (cota 1400) cu un after party pe muzica lui Corbu.

Urmeaza si clip-ul cu filmarea intr-un articol viitor. Momentan, enjoy the preview.

 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suntem o echipa de oameni tineri si creativi, specializati in filmare aeriana, fotografie aeriana, editare foto/video dar si marketing. Realizam filmari aeriene de peste 5 ani atat in Romania cat si in strainatate.