Domeniul Greaca - FlyCams
378
post-template-default,single,single-post,postid-378,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca este situat la 45 km de Bucuresti, in Judetul Giurgiu. Numele localitatii provine de la povestea unei grecoaice, al carei han a devenit cunoscut printre drumeti drept “La Greaca cea frumoasa”.

Pozitionat foarte aproape de intrarea in localitatea Greaca, domeniul se intinde pe 32 de hectare. Resortul include un conac, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama si doua piscine exterioare. Este o adevarata oaza de relaxare, dar si pretextul perfect pentru o petrecere privata sau un eveniment corporate. De asemenea, resortul gazduieste evenimente distinse pentru cei care doresc sa rosteasca juramintele de nunta in fata celor dragi sau pentru cei care isi crestineaza copilul. Conacul pune la dispozitia oaspetilor 15 camere si 1 apartament pentru cazare. Camerele spatioase sunt decorate in tonuri pastelate, iar detaliile florale si mobila alba din lemn masiv creeaza o ambianta calda, familiala.

 

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suntem o echipa de oameni tineri si creativi, specializati in filmare aeriana, fotografie aeriana, editare foto/video dar si marketing. Realizam filmari aeriene de peste 5 ani atat in Romania cat si in strainatate.