Fotografii aeriene - Festival Medieval Vatra Chisinau - FlyCams
889
post-template-default,single,single-post,postid-889,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Fotografii aeriene – Festival Medieval Vatra Chisinau

Fotografii aeriene – Festival Medieval Vatra Chisinau

In perioada 27-29 iunie am avut placerea de a ne oferi serviciile de filmare aeriana si fotografie aeriana la primul Festival Medieval din Rep. Moldova. Evenimentul s-a bucurat de un numar de aproximativ 20.000 de vizitatori care au avut ocazia sa participe la tir cu arcul, plimbari cu balonul, concerte si spectacole in aer liber. Copiii au avut parte de spectacole cu papusi, activitati diversificate, de la trambulina si castel gonflabil la clovni si vata de zahar.

Amintim doar cateva din trupele ce au urcat pe scena: 3 Parale, Haiducii din Costesti, Formatia Ad-Hoc (Oradea), maestrul Victor Botnaru, Nicolae Gribincea cu ansambul Plaiesii din Chisinau. Acestia au interpretat cantece populare vechi, in timp ce mai la deal erau oferite demonstratii de arte martiale Japoneze, tir cu arcul si diverse alte activitati specifice perioadei Medievale.

La interior, in incinta muzeului Vatra, doritorii au avut ocazia sa se fotografieze alaturi de Stefan cel Mare in persoana. Pentru cine a dorit sa traiasca cat mai intens perioada, a fost pusa la dispozitie o zona de camping, diferenta fiind dusurile instalate si curatenia exemplara.

Se pare ca nu doar noi ne-am simtit excelent, intreaga media prezenta la eveniment, laudand atat festivalul cat si organizatorii. Din informatiile primite, in perioada 19-20 iulie, Complexul Vatra ne asteapta la Festivalul Etno-Balcanic.

Mai jos aveti o foarte mica selectie de imagini de la Festivalul Medieval. Pentru setul intreg intrati pe Facebook Flycams.ro

Revenim saptamana viitoare, cand va fi gata montajul, cu clipul oficial al evenimentului.

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suntem o echipa de oameni tineri si creativi, specializati in filmare aeriana, fotografie aeriana, editare foto/video dar si marketing. Realizam filmari aeriene de peste 5 ani atat in Romania cat si in strainatate.