Rugby Romania - Fiji - FlyCams
394
post-template-default,single,single-post,postid-394,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Rugby Romania – Fiji

Rugby Romania – Fiji

Pe Stadionul National Arcul de Triumf Stejarii au disputat ultima partida test din acest an in fata celor din Fiji, o disputa care s-a dovedit extrem de grea, in fata unui adversar valoros.

Diferenta de scor de la finalul jocului, de 19 puncte in favoarea oaspetilor, nu reflecta in totalitate situatia din teren, echipa noastra reusind momente bune si chiar perioade in care si-a dominat adversarul, mai ales pe inaintare.

Istoria partidei s-a scris practic in prima repriza, atunci cand s-a marcat majoritatea punctelor, fijienii aratand inca de la primul fluier ca sunt o echipa redutabila in jocul pe treisferturi, atunci cand, dupa o patrundere a lui Matadigo, puteam consemna si prima incercare a partidei.

Stejarii nu s-au lasat mai prejos, in primul sfert de ora jocul fiind extrem de spectaculos si deschis, din pacate insa pentru noi, dupa un atac inceput de Fercu din propriul 22 si continuat de Gal, fijienii s-au aparat bine, reusind sa replice taios pe contraatac.

Citeste mai multe pe FRR.ro

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Suntem o echipa de oameni tineri si creativi, specializati in filmare aeriana, fotografie aeriana, editare foto/video dar si marketing. Realizam filmari aeriene de peste 5 ani atat in Romania cat si in strainatate.